Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan kunt u het pakket bij bezorging weigeren. Wanneer Duurzame Tuinartikelen al een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij het aankoop bedrag en verzendkosten, na goede ontvangst van de retourzending, terugstorten.

Retourneren/Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen en zelfs 30 werkdagen bij de Wormeries om zonder opgaaf van redenen een product te retourneren, dit gaat in vanaf de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u samengestelde producten en verse of levende producten zoals compostwormen, lieveheersbeestjes, nematoden, … Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

U krijgt normaal bij elke bestelling een retourlabel meegestuurd waarmee u uw bestelling makkelijk kan terugzenden, zolang het product binnen de standaard-pakketformaten van bPost of PostNL valt. Voor producten die niet binnen deze standaardformaten vallen (bv. regentonnen) worden de retourkosten geval per geval berekend. Van zodra we uw retourzending ontvangen hebben betalen we u het aankoopbedrag en verzendkosten (excl. retourkosten) terug op het bankrekeningnummer waarmee u de bestelling betaalde (in het geval van iDEAL, Bancontact en overschrijving) of op uw creditcard (in geval van Visa- of Mastercardbetalingen). Retourkosten zijn steeds voor rekening van de koper.

Terugbetalingen worden altijd binnen de 14 dagen na ontvangst van de retourzending uitgevoerd.

Mocht u vragen hebben over uw retourzending of terugbetaling, contacteer ons dan via het contactformulier of op het nummer +32 (0)475 28 70 74.