Gereedschap

Grondwerkersspade

Grondwerkersspade

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 62,57

In voorraad

Artikelnummer: 103.T34 Handgemaakte spade

Handgemaakte spade van zeer hoge kwaliteit, ideaal voor het zware werk .


Essen steel, spadeblad gemaakt van boronstaal 3mm.


Boronstaal is een legering van staal met boron. Door in het staalproces boron toe te voegen worden de eigenschappen van het staal aangepast. Hierdoor wordt het staal onder andere harder en meer corrosie bestendig.


Prijs inclusief verpakking en verzendkosten

Beschrijving

Details

Gondwerkersspade

Materiaal : gesmeed boronstaal

Bladmaat : 340x140

Materiaal steel : essen

De fabrikant De Pypere staat borg voor gereedschappen van een uitzonderlijke kwaliteit. De ver doorgedreven passie voor verzorgde kwaliteit en afwerking komen eveneens tot uiting in de verpakking en de presentatie van de producten. De strakke kleuren stralen een duurzame kwaliteit en klasse uit.

Sinds 1873 is De Pypere fabrikant van kwalitatief handgereedschap voor land-en tuinbouw, bouwindustrie en DIY sector. Deze vele jaren ervaring maakt De Pypere ook meteen uniek in België. Samen met haar zusterbedrijven , Metafox en Maes metaal , stelt de groep Icarus een 90 tal mensen te werk. Naast de productie van de traditionele handgereedschappen kijkt De Pypere ook steeds uit naar nieuwe en vooruitstrevende producten. Alsook naar vernieuwing en optimalisering van het bestaande assortiment. Trouw blijvend aan het ambachtelijk karakter en enkel gebruikmakend van de beste grondstoffen , staat De Pypere borg voor gereedschappen van uitzonderlijke kwaliteit . Deze ver doorgedreven passie voor verzorgde kwaliteit en afwerking komen eveneens tot uiting in de verpakking en de presentatie van de producten. De strakke kleuren van de producten stralen een duurzame kwaliteit en klasse uit en trekken in de betere zaken de aandacht van de consument. Door haar dynamische aanpak kan De Pypere als KMO u meer service bieden dan grotere industriële ondernemingen. De flexibiliteit om zich aan de eisen aan te passen aan de eisen van de klanten , de vlotte communicatie en het brede assortiment producten met de juiste prijs- kwaliteitverhouding maakt De Pypere tot ideale partner van Duurzame tuinartikelen.be en Duurzame tuinartikelen.nl

 

Ambachtelijke produktie :

Additional

Extra informatie

EAN Nee
Video Nee
Documentatie Nee

Beoordelen

  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit product

WRITE YOUR REVIEW

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Grondwerkersspade

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Levertijd
Prijs
Kwaliteit
Documentatie

This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.